Joaca Jocuri Cu Mario Vechi

Jocuri cu Mario Vechi

Super Mario este un joc popular și bine cunoscut, care este jucat atât de copii cat si de adulti. Ei se bucură de ea, deoarece este un joc de aventura plina de actiune. Povestea jocului prezintă un instalator italian numit Mario, care caută Prințesa Peach să o salveze în Regatul Ciupercii.

Jocul a fost creat de compania japoneza Nintendo în 1985 și a avut o mulțime de fani din acel moment. Este un joc video de divertisment, care poate fi jucat chiar de un al doilea jucător, de asemenea. Pentru a face posibila optiunea unui al doilea jucator, Nintendo a dezvoltat și introdus un al doilea caracter – Luigi, un alt instalator italian, care este fratele lui Mario. El este asistentul lui Mario și îl ajută să găsească printesa.

Este evident că, cei mai mulți copii preferă să joace jocuri de aventura cu Mario.In ziua de azi internet înlocuiește vechile console de jocuri video necesare pentru a juca astfel de jocuri cu Mario vechi. Există mai multe jocuri cu Mario vechi, unele dintre acestea sunt în modul multiplayer si sunt predominant gratuite.

O caracteristică specială a lui Mario este că el poate deveni mult mai mare în dimensiune, in momentul in care el mănâncă o ciupercă specială “magica”; acesta devine dublu in dimensiune. Dimensiunea lui va deveni din nou normal de îndată ce Mario întâlnește broasca țestoasă sau in momentul in care el primeste o lovitura.
Pentru mai multe Jocuri Mario acceseaza pagina principala.